İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.
İlan No | 30312 |
Eklenme Tarihi | 03.04.2025 |
Kategori | Daire |
İlan Tipi | Satılık |
Fiyat | 365.000 |
Oda Sayısı | 2+1 |
Metre Kare (m²) | 64 |
Kat Sayısı | 4 |
Site İçerisinde | Hayır |
Zemin Etidü | Var |
Krediye Uygun | Hayır |
Takas | Hayır |
Bulunduğu Kat | 4 |
Eşyalı | Evet |
Kullanım Durumu | Boş |
Banyo Sayısı | 1 |
Bina Yaşı | 30+ |
Otopark | Yok |
Isıtma | Doğalgaz (Kombi) |
Atina-Moschato 2+1 64 m2
Pire banliyösü Moschato'da satılık daire. Pire banliyösü bölgesi Moschato'nun idari alanında bulunan bu lüks mülk,4. katta inşa edilmiştir ve yaklaşık 64 m² büyüklüğündedir.
1986 yılında inşa edilen bina, ilana eşlik eden mevcut fotoğraflardan görülebileceği gibi, Pazarın en yüksek standartlarına göre tamamlanmıştır.
Bu mülkte 2 yatak odası, oturma odası bulunan açık mutfak ve banyo bulunmaktadır. Ayrıca toplamda 1 Wc bulunmaktadır.
Manzara açısından, mülk harika bir manzaraya sahiptir. Balkonlarda oturarak kendi konforunuzda muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Bu mülk, seramik karo zeminli elektronik cihazlar dahil olmak üzere tam donanımlı olarak gelir.
Emlağın sahip olduğu diğer özellikler arasında; otonom ısıtma sistemi, çift camlı alüminyum doğrama, asansör, güvenli kapı, balkon, boyalı duvarlar, haşere önleyici sistem, alarm bulunmaktadır.
Fiyat 365.000€'dur.
wengayrimenkul.com, Tüm Hakları Saklıdır.
Yazılım : Emlakkobi