İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

URLA BİRGİ KÖYÜ ,GENİŞ BAHÇELİ /HAVUZLU OTURUMA HAZIR

Büyült
15.500.000
Satılık
İlan No20737
Eklenme Tarihi12.01.2024
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 15.500.000
Oda Sayısı 4+1
Metre Kare (m²) 150
Kat Sayısı 2
Site İçerisinde Hayır
Zemin Etidü Var
Aidat (TL) 0
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Bulunduğu Kat Müstakil
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Banyo Sayısı 3
Bina Yaşı 1 Yaşından Küçük
Isıtma Isı Pompası

İlan Açıklaması

Hem doğa içinde sakin bir köy hayatı yaşamak isteyenler için , hem de  gastronomi duraklarına 15 dakikalık yoluculuk ile ulaşarak Urla 'nın tadını çıkarmak isteyenlerin tercih edeceği bir köy olan  Birgi köyü içinde  yer alan evimiz , Alaçatı ve Ilıca Plajı'na  15 dk , Demirciköy vb koylara da yaklaşık 25 dk mesafededir. Köyümüz  Urla  merkez ile Çeşme'nin tam ortasında yer almakta olup  Barbaros Köyü , Zeytinler ve Uzunkuyu Köyleri ile komşu konumdadır. 

İkiz Villa olarak inşaatı tamamlanan evimizin  iskanı alınmıştır. Tüm altyapısı  (elektirik , su , ısı pompası , klima , uydu tv , ortak ruhsatlı kuyu , 2 araçlık otopark )  tamamlanmış olup ev  oturuma hazır haldedir.  Sadece havuz inşaatından dolayı   peyzaj  çalışması tamamlanamamış durumdadır.  Satışa konu evin yaklaşık 950 m2 müstakil bahçesi bulunmaktadır. Her bir ev için ayrı ayrı müstakil havuzu   ile  yaz kış yaşanabilecek şekilde tasarlanan evimizde  , muhteşem doğa manzarası ile birlikte   hem doğu hem batı cepheli   olarak konumlandırılan  , pergolaları  yapılmış şekilde  oturabileceğiniz teraslarından ister  sabahları doğan güneşi ister  akşamları günbatımını  keyifle izleyebilirsiniz.  

Evimizin net kullanım alanı 155 m2 olup alt katta salon+mutfak +2 oda +ortak wc +kiler +tesisat odası , üst katta  ise ; biri ebeveyn banyosu olmak üzere 2 banyo +wc +iki oda ve giyinme odasından oluşacak şekilde toplamda   4+1  olarak  inşa edilmiştir. 

Özellikler

İç Özellikler
Ankastre Fırın
Boyalı
Duşakabin
Ebeveyn Banyosu
Giyinme Odası
Kiler
Klima
Mutfak (Ankastre)
Çamaşır Odası
Çelik Kapı
Dış Özellikler
Otopark
Yüzme Havuzu (Açık)
Manzara
Doğa
Konut Tipi
Bahçeli
Müstakil Girişli

wengayrimenkul.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Yazılım : Emlakkobi

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir